Modelet e automjeteve

Rezervo tani dhe përfito një nga ofertat tona

Rezervoni makinën tuaj!

Zgjidh një makinë
Ju lutem plotësoni të gjitha fushat.

Faleminderit për rezervimin.

Do t'ju kontaktojmë shumë shpejt për të konfirmuar rezervimin tuaj.

Rezervimi Juaj

Ju lutemi, plotësoni të dhënat e rezervimit

Informacion Personal
Shërbimet tona

Ofrojmë cilësi së bashku me çmimet më të mira në treg

Rreth nesh

Një shumëllojshmëri automjetesh në dispozicionin tuaj

Çfarë thonë klientët tanë për ne?

Vendndodhja e makinave

Shërbimi ndaj klientit

Ndihuni të lirë të na kontaktoni për çdo pyetje që mund të keni

Partnerët

Tashmë partner zyrtar me një nga operatorët kryesorë të tureve në Shqipëri: Lex Travel!
Open chat